sz4kal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2010 Witam ponownie. Mam problem z maskowaniem adresu mianowicie: Mam domenę wykupioną w domeny24.net. Tam ustawione DNSy hostingu (mzgroup). Domena nazywa się www.ograjbuki.pl Główna domena wykupiona u Mzgroup wraz z hostingiem to www.sz4kal.com Domena jest zaparkowana wraz z przekierowaniem na odpowiedni katalog. Strona www.ograjbuki.pl to blog WP. Problem pojawia się gdy wpisuje do przeglądarki www.ograjbuki.pl -> to pojawia się adres www.sz4kal.com/buktest/ Co muszę zmienić aby wyświetlał się adres www.ograjbuki.pl. Wiem, że mógłbym ustawić u rejestratora domeny przekierowanie na adres + maskowanie linku ale gdy tak ustawie automatycznie zmienia mi się DNSy na domyślny. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2010 to jest chyba problem z konfiguracją vhostów w Mzgroup. Może Mzgroup zauważy wątek i wypowie się na ten temat :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2010 Proszę założyć ticket na ten tamat, sprawdzimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2010 Sprawa rozwiązana za pomocą TS, proszę o zamknięcie tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach