verde 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2010 Witam zakupie 1 serwer z ovh, ze starej oferty ovh, kiedy to transfer był bez ograniczeń. Aktualne warunki jakie proponuje OVH są nie dla mnie Może to być serwer z dawnej oferty kimsufi , jak i serwerów dedykowanych ovh. Ewentualnie jeśli się nikt nie znajdzie z serwerem OVH z dawnej oferty bez limitu transferu, proszę o oferty, gdzie mogę dostać serwer dedykowany ( lokalizacja najlepiej Europa ) z ofertą bez limitu transferu, lub do około 5TB miesięcznie w górę . Pasmo łącza 100 Mbps , bez żadnych dopłat po przekroczeniu danego transferu, jak to teraz jest właśnie w ovh. Przepustowość jest "ciapana" do 10 Mbps i trzeba ewentualnie dokupić paczkę transferu by łącze poszło w górę. ( na mnie takie rozwiązanie jest nie opłacalne ). Odnośnie serwera jakiego poszukują to parametry mniej więcej około 2-3 giga ram <.. Dysku około 300 giga <... Procesor powiem tak nie interesują mnie żadne celerony i tym podobne, po prostu są jako procesory za wolne do mojego projektu ps. Chyba godzina mi na forum +2 godziny do przodu leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2010 ps. Chyba godzina mi na forum +2 godziny do przodu leci U mnie +1, ale to chyba wina strefy czasowej jaką się ma w panelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach