jmuhha 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2010 Witam serdecznie. Potrzebuje serwer dedykowany do 160zł miesięcznie, wymaganie serwera to windows xp, niestety innego nie chce oraz sprzęt min. Procesor PIII 1 GHz, 256 MB RAM, karta grafiki 32 MB z obsługą DX 8.1. Jeśli macie jakieś propozycje proszę pisać z góry dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2010 sprawdz najtanszy dedyk w livenet.pl Windows chyba jest gratis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmuhha 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2010 Szukam i niestety coś nie znalazłem, ale znalazłem serwery VPS i do tego mam pytanie, są bardzo tanie a więc czy można mieć tam windowsa + pulpit zdalny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2010 jeśli usługodawca pozwala na instalacje windowsa to nie widze przeszkód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawidPartyka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2010 Luknij też na stronę www.polskie-serwery.net - maszyna na pentium 4 3.0Ghz z windows XP 512MB ram, grafika intel zintegrowana: cena 136zł /mc instalacja 49zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2010 Luknij też na stronę www.polskie-serwery.net - maszyna na pentium 4 3.0Ghz z windows XP 512MB ram, grafika intel zintegrowana: cena 136zł /mc instalacja 49zł Luknij na regulamin, czasami się przydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waiet 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2010 Polskie-Serwery.net za 144 zł miesięcznie (instalacja 1 zł). Celeron D 2.80Ghz 1 GB RAM Dysk 40 GB ATA łącze 10 Mbits 1500 mies transfer numery IP x 1 System: Linux Zarządzanie: ssh, root Lub, któryś z tańszych pakietów, ale wtedy instalacja drożej, ale 49 zł to i tak niewiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach