lefi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2010 Witam, potrzebuję hosting lub VPS pod magento aktualnie mam dkonto personal+ w dhosting.pl ale brakło mi pamięci. Czekam na oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waiet 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2010 A pisałeś do dhosting.pl, czy jest możliwość zwiększenia pamięci za dodatkową opłatą? Zostawić takie parametry jakie masz, ale zwiększenie pamięci. Napisz może uda Ci się porozumieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lefi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2010 zaproponowali tylko pakiet wyżej za 69 zł netto za miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waiet 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2010 Zobacz może na ofertę którejś z tych firm glowanet.pl bądź mzhost.eu ew. możesz też sprawdzić webh.pl Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lefi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2010 dzięki sprawdzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2010 zaproponowali tylko pakiet wyżej za 69 zł netto za miesiąc Czyli szukasz czegoś poniżej tej kwoty??? O VPS managed w tym przedziale cenowym możesz zapomnieć. Z shared to musisz uważać bo nie wiadomo czy nie zamienisz na jakąś firmę co na papierze da Ci parametry a wyprosi jak się przeniesiesz. Ja bym dopłacić w dhosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach