kajetan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2010 Witam Mam takie 2 pytania mam dedyka i panel DA i gdy wpisałem ./build versions pokazało mi tak phpMyAdmin 3.1.4-all-languages to 3.2.3-all-languages update is available. PHP5 (CGI) 5.2.9 to 5.2.11 update is available. i teraz mam pytanie czy jak zrobie update do 5.2.11 php to nie posypie mi się konfig i czy wszystko będzie ok ?? oraz czy jak zaktualizuję phpmyadmin to czy nic się nie stanie bo kiedyś jak robiłem to przestawiło mi kodowanie i nie było Polskich znaków z góry dzięki za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2010 jeśli nie masz rekompilowanego php inaczej jak w DA nic nie powinno się wydarzyć złego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajetan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2010 jeśli nie masz rekompilowanego php inaczej jak w DA nic nie powinno się wydarzyć złego a jak z phpMyAdmin będzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2010 tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach