maniks 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2010 Witam, Mam zamiar szybko uciekać z beznadziejnej firmie Cal.pl ( poczta e-mail nie dochodzi do mnie wogóle i do tego brak reakcji z strony bok-u na ten problem porażka i beznadzieja zaufałem wiejskiej firmie a ważna dla mnie poczta e-mail wogóle do mnie nie dochodzi mimo testów i prób udowodnienia takiego stanu rzeczy zero reakcji z strony BOK-u tylko tłumaczenie się " u nas wszystko wporządku"). Postanowiłem szybko od nich uciekać dlatego też chciałbym aby : parametry jakie będą mnie zadowalały można zobaczyć na stronie porażki roku pod adresem http://www.cal.pl/serwer-ace-extra jak ktoś nie ma ochoty tam zajrzeć ( co rozumiem) to ogólne parametry to : 20 GB przestrzeni dysku, 100 GB transferu miesięcznego cena do 160 zł brutto za rok jeśli jakaś firma ma ochotę ze mną współpracować chce więcej szczegółów przesłać czy też dowiedzieć się co chcę mieć na nowym hostingu i dogadać się oraz sfinalizować tranzakcję to zapraszam na PW lub pisać posty. Zapraszam do współpracy i czekam na odzew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2010 20 gb hdd i 100 gb traffika na miesiąc za 160 brutto? Takie rzeczy to tylko w Cal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2010 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. Mogę zwiększyć miejsce w "Medium" kosztem zmniejszenia transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Playordie 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2010 20 gb hdd i 100 gb traffika na miesiąc za 160 brutto? Takie rzeczy to tylko w Cal.pl Prosze naucz sie czytac.... Tu mowa o rocznej cenie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2010 Playordie a gdzie Krystian pisze, że ma na myśli cenę miesięczną? Taka prawda, że to powinno być 160 miesięcznie.. albo chociaż połowę tego.. ale nie rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2010 Witam, mogę zaoferować Panu podwójny serwer MiniMaxi (wersja LITE naszych usług). Pojemność 12GB Transfer miesięczny 120GB Konta e-mail 120 Bazy MySQL 30 Możliwośc podpięcia nieograniczonej liczby domen/subdomen Panel administracyjny DirectAdmin PL Przepustowość łącza: 4Mb/s Gwarantowany uptime: 99% w skali roku CPU:4% Opłata roczna: 120zł brutto rocznie Podstawowa oferta: Pojemność 12GB Transfer miesięczny 92GB Konta e-mail b/o Bazy MySQL b/o Możliwość podpięcia nieograniczonej liczby domen/subdomen Panel administracyjny DirectAdmin PL Przepustowość łącza: nielimitowana Gwarantowany uptime: 99,5% w skali roku CPU:12% Opłata roczna: 350zł brutto Opłata miesięczna: 35zł brutto Jeżeli jest Pan zainteresowany to proszę o kontakt. Oferujemy możliwość przetestowania usług i pomagamy w migracji od obecnego dostawcy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2010 Zapraszam do zapoznania sie z oferta naszej firmy. Proponujemy: SW8000 * Otrzymujesz az 8GB powierzchni z dowolnym podzialem dysku * Otrzymujesz 120 GB transferu na miesiac (jest to naprawde ogromna ilosc do wykorzystania miesiecznie) * Limity na wszystkie opcje w cPanel (w tym np. MySQL, FTP, Domeny itp.) sa nielimitowane * Obsluga poprzez cPanel 11 PL * Ogromna ilosc opcji dodatkowych do wykorzystania w panelu administracyjnym (np. antywirus, antyspam, parkowanie domen, zarzadzanie MySQL itp.) * Przy oplacie na rok mozliwosc wybrania korzystnej promocji * Link do produktu: http://mzone.pl/sw8000.html Cena standardowa (bez promocji) pakiety SW4000: 219 zlotych/rok lub 29 zlotych/miesiac Cena promocyjna (w aktualnej promocji -30%) : 153,30 zlotych na rok (ceny brutto) W promocji z tym produktem mozesz otrzymać darmową domenę, także PL na okres jednego roku. Średni uptime dla 2 z naszych serwerów znajdziesz tytaj: http://www.webhostingtalk.pl/ranking/ Link do porównania naszej oferty: http://mzone.pl/sharehosting.html Link do promocji: http://mzone.pl/promocje.html Każde konto posiada support w systemie 24/7 (ticket, chat, telefon) Zapraszamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2010 Taka prawda, że to powinno być 160 miesięcznie.. albo chociaż połowę tego.. ale nie rocznie. jak widzisz znalazły się oferty o takich paramertach i w tym przedziale cenowym, ale jakby poszukał na allegro to za % tej ceny by miał unlimited Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2010 jak widzisz znalazły się oferty o takich paramertach i w tym przedziale cenowym, ale jakby poszukał na allegro to za % tej ceny by miał unlimited Cena to nie wszystko, najważniejsza jest jakość Jak widać Cal ma dobre ceny, a jak z jakością za tę cenę jest, można poczytać sporo w opiniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2010 To oczywiste, że w standardowej ofercie nie mogą być tak tanie konta. U nas te konta są dodatkiem i na dodatek są limitowane pod każdym względem (zainteresowany został poinformowany o tym). Edit: Co nie zmienia faktu, że przy dobrze napisanym oprogramowaniu bez problemu można na takim koncie wycisnąć nawet ~400GB transferu miesięcznie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach