sz4kal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2010 Witam Przeszukałem już kilkanaście ofert hostingowych i nigdzie nie udało mi się uzyskać konkretnych informacji Mianowicie potrzebuję serwer który będzie miał przede wszystkim: PHP>=5.3.0, MySQL>=5.0 (wielkość bazy min. 40MB) z obsługą innoDB CRON, cURL, PDO, IMAP, IonCube (od v3.1.29) Możecie znacie Państwo jakiś hosting który zapewni mi te moje dziwne wymagania , Oczywiście nie chce, żeby to był jakiś hosting za 50 zł gdzie ciągle coś znika albo nie działa. Cenie sobie stabilność i szybkość działania. Kwota którą chcę przeznaczyć na hosting to do 400 zł / rok Proszę o pomoc Pozdrawiam sz4kal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2010 W prohost masz niemal wszystko - php 5.3 można włączyć z htaccess, ale nie wiem jak wygląda sprawa z IMAP bo sam używam poczty na google. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2010 Ioncube na php5.3 nie mamy - to jest beta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sz4kal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2010 Rozwiązanie znalazłem w firmie mzone group Temat można zamknąć. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 u nasz zawsze można znaleźć najnowsze wersje php (5.3.1 5.2.12 6.x) oraz dowolne starsze. Ustawienia php.ini można zmieniać dowolne w panelu, rozszerzenia (także pecl) dogrywamy na życzenie jeśli już ich nie ma. Ioncube i zend oczywiście są dostępne (także dla 5.3.x) . Curl, imap, pdo i cron także. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach