Relayed 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2010 Witam, chciałbym poinformować iż polska policja zatrzymała i zaprowadziła przed sąd oszusta ze starej sprawy http://www.webhostingtalk.pl/topic/9947-oferta-serwerow-dedykowanych/page__fromsearch__1 Wielkim moim zdziwieniem było otrzymanie wezwania na rozprawę nawet nie byłem wstanie przypomnieć sobie nazwy tej firmy(blaster.pl), ale nie zmienia faktu iż oszust złapany. Brawo. Inne osoby wtedy poszkodowane prosiłbym o kontakt PM Pozdrawiam PS nie wiedziałem zbytnio w jakim dziale, jak coś można przenieść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2010 No to miło, że sprawa nie umarła - może ktoś dostanie choć pouczenie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2010 Oj widzę, że to stara sprawa. Pobrał pieniądze za dedyki i się nie wyrobił z zamówieniami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2010 Oj widzę, że to stara sprawa. Pobrał pieniądze za dedyki i się nie wyrobił z zamówieniami? Jeśli dobrze doczytałem się, to chodzi o używanie danych blaster.pl przez oszusta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2010 Tzn gosciu nawet fajny i prosty spodób miał na oszutwo. Założył konto w firmie, dostał subkonto 'dedykowane' wraz z mialem i sprzedał 3 dedyki. Tak więc trzeba weryfikować dane z strona firmową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach