majusio 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2010 Mam w tej chwili u kolegi na serwerze w home.pl: - dwa serwisy na wordpress (100+500 uu dziennie) - blog na wordpress (30 uu dziennie) - dwie strony informacyjne W najbliższym czasie planuję rozpoczęcie kampanii reklamowej w jednym z serwisów internetowych dzięki, któremu liczba uu dziennie wyniesie około 1500. Ciężko mi się dogadać z kolegą w kwestii zużycia transferu oraz nie mogę się doprosić o statystyki. Proszę o podpowiedź ile będę potrzebował miesięcznie transferu oraz wskazać (podpowiedzieć) jakiś rozsądny cenowo hosting ( do 200 zł rocznie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2010 Nikt nie jest w stanie odpowiedzieć Ci na pytanie dotyczące transferu, nie są to stałe dane i są zależne od wielu czynników. Musisz porównać stan dzisiejszy zużyty w Home i ustawić sobie jakiś zapas. Niestety jak pisałeś nie masz dostępu do żadnych. Ja bym zaczął od 60 GB na miesiąc, transfer zawsze możesz zmienić/dokupić. Podziel sobie jeszcze limit transferu w Home dla Twojego pakietu, będziesz miał górny limit i do tego dodaj coś na kampanię. Poproś firmy o oferty, będziesz miał z czego wybrać. ------ @slav123 - poczytaj regulamin najpierw! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBAD 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2010 Sprawdź ofertę GłowaNET.pl - mam u nich kilka stron, szczerze ich polecam. 165 zł rocznie i masz 10gb pojemności i 125GB transferu na miesiąc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach