Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2010 Więcej tutaj: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=871905459 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2010 A gdyby tak jeszcze pełne info zamieszczać odnośnie domeny? Skoro rejestratorem był home, więc zapewne ogranicza ją jakiś regulamin promocyjny. Jeśli chcesz sprzedać, graj uczciwie.. poinformuj potencjalnych kupujących o nałożonych na ową domenę zobowiązaniach względem rejestratora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2010 Jak ją kupowałem nie było żadnych promocji typu: "domena za friko" itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2010 A przy okazji napisałeś w tytule aukcji, że domena jest 3-literowa a ja tam widzę tylko 2 litery i 1 cyfre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2010 Jak ją kupowałem nie było żadnych promocji typu: "domena za friko" itd. Czyli w takim razie możesz od ręki wydać kod AuthInfo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2010 A przy okazji napisałeś w tytule aukcji, że domena jest 3-literowa a ja tam widzę tylko 2 litery i 1 cyfre Oj, odruchowo:P Co do tego kodu. To owszem, jedyne co muszę zrobić, to wysłać pewien formularz do home Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach