maxpoter 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 witam tak po pierwsze chciałem się was zapytać czy jest jakiś panel darmowy panel do gier np.css żeby sterować z niego serwery nasze bo mamy panel darmowy zainstalowany "gamepanelx" ale nie obsługuje kont ftp i ponieważ mamy problem z addeonsam czyli programami i po prostu nie działają mamy serwer dedykowany hmm nie wiem co jeszcze dopisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxpoter 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2010 można usunąć ten post i przepraszam za spam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2010 www.gamecp.com zobacz, nie wiem czy obsługuje to "css". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2010 http://tmtsystems.eu/index.php?n=revoGames Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxpoter 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2010 witam witam dzięki za odpowiedzi juz mamy zainstalowane ten gamecp panel ale nie jest darmoy tylko na miesiac darmowy ale to nic bo jest tego wary ten panel nie pamiętam ale ma miesiąc 10 dolarów bodajże trochy było kłopotów z instalacja bo dużo innych życzy było pierw zainstalować ale ważne że działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach