lobuziara24 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Witam mam pytanie do was dostałam propozycję od kupującego że jest zainteresowany moją domeną i wysłał mi ofertę , nie wiem tylko czy jeszcze poczekać czy sprzedać podaje domeny jakie chcą kupić : www.cup2012.pl www.euromecz2012.pl www.warsawmotel.pl www.bizneshandel.pl z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 A jaką cenę ci zaoferowano ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Najlepiej sprzedaj, potarguj się jeszcze, żeby to korzystnie sprzedać. Nie ma co czekać bo potem wartość domen może spaść albo kupujący wpadnie na jakiś inny pomysł z myślnikiem itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lobuziara24 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Witam za www.euromecz2012.pl 6500zł , www.sponsorzyeuro2012.pl 5000zł , warsawmotel.pl 3700zł , www.bizneshandel.pl 7800zł ma sie do mnie odezwać jutro i mam mu dać znac ale trochę nie pewnie chce to sprzedawac kolega napisał mi że bym lepiej poczekała bo te domeny sa dobre i juz sama nie wiem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Ja bym sprzedawał i nawet nie negocjował ;] Będziesz zwlekać to jeszcze stracisz. Okazja się może nie powtórzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lobuziara24 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Właśnie dostałam e-mail od tego zainteresowanego co chce kupić czy już sie zastanowiłam odp.. mu że jeszcze nie to on mi napisał że można sie jakoś dogadać , skoro tak napisał to chyba jest i to bardzo zainteresowany tymi domenami i moge sie z nim ponegocjować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Ja bym się na takie ceny popukał w głowę.. sprzedawaj bez dwóch zdań! Szczerze, to są średnie domeny.. a ceny masz raczej świetne zaproponowane. Nie kombinuj, bo się gościu rozmyśli.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Bierz z pocałowaniem przelewu, domeny takie sobie, za grosze zarejestrowane, sprzedane z zyskiem kilkaset tysięcy % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Raczej ktoś sobie jaja robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Też tak myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Według mnie wałek, ale życzę powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2010 Przy takich cenach tez mi się wydaje to mało prawdopodobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2010 Napisz na di.pl. Ale tak jak już kilka osób pisało - wałkiem jedzie z daleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conra 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2010 Może pomyłka o dwa zera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2010 Na to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omg 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2010 Nie wiem czy któraś z tych domen jest warta choćby 50zł. Sądząc po nazwach szkoda czasu sprawdzać pr, wiek, historię i linki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2010 Nie wiem czy któraś z tych domen jest warta choćby 50zł. Sądząc po nazwach szkoda czasu sprawdzać pr, wiek, historię i linki. Bardziej takiemu potencjalnemu kupcowi zależy na nazwie a nie pageranku czy też ilości unikalnych wizyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach