BixBax 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Witam. Czy korzystaliście z hostingu byethost.com? ?Jest w marę solidny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 http://www.webhostingstuff.com/review/ByetHostcom.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obywatel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2010 Korzystałem z byethost.com opcja Free Hosting - po przetestowaniu (1 miesiąc) solidny może i jest. Nie zdażył mi się problem z dostępem do MySQL lub FTP. Ale jest pewien kłopot.. Dodałem subdomenę, zainstalowałem sobie np Joomla lub WordPressa lub coś innego CMS-owatego a dalej.. nie wiem do końca z jakiej przyczyny ale lubi się pojawić tzw przekierowanie na inną stronę, coś ala reklama (Redirect). W Main features: "No ads!". Zamiast twojej strony pojawi się inna. Bardzo mnie to w pewnym momencie wkurzyło i zrezygnowałem... Zresztą nie tylko ja miałem te problemy, google.... Czasami było dobrze czasami nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach