BixBax 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Od dzisiaj nie działa mi stronka na friko.pl, też tak macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BixBax 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 To mam problem, bo mi stronka friko działa, a nie działa ftp i moja stronka... już do nich napisałem. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Ludzie zróbcie coś z tym bo zaraz będzie lawina jęczy i lamentów ze nie działa mi moja !sUpEr @sTroonKa### na yoyo.pl, cba.pl czy jakimś innym gównie. Litości ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Pawel_15 NIe każdy zarabia i nie każdego stać na serwer... nawet ten SMS..... - . - Ja sobie radze na localu na łączu 1mbps/1mbps ...... Mnie stać jedynie na domenę . Bo to tanie jest ,na server nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2010 Nie przesadzajmy, znajdziesz serwer za 30 zł za rok albo i taniej nie stać Cie na taki to skąd Cie stać na internet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach