nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Witam, Ponieważ wypowiada tu się wiele osób z branży serwerów dedykowanych ... i mają zapewne niektórzy serwery markowe DELL lub HP. Jest możliwość dogadania się i odkupienia 1 sztuki w dobrej cenie ? interesuje mnie coś ala E5520x2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 odezwij sie do partnera/dystrybutora Tam dostaniesz najrzetelniejsze info pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Ale on chyba nie chce nówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 No jak chce mieć CPU Nehalem, to raczej tylko nówka wchodzi w grę, a to oznacza, że nikt mu tego w dobrej cenie nie sprzeda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Nówkę bym chciał :-) Może znajdzie się chętny .. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Ostatnimi czasy kupiłem 2 hp proliant dl160 G6 oczywiście z kompletem dysków około 12 dysków teraz Ci dokładnie nie powiem ale z tego Co mi wiadomo to tania zabawka to to nie jest . I powiem Ci że cena za 1 serwer oscylowała około 20 k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Z tym że ja dyski mogę mieć 2, mocne procki potrzeba E5520*2. Niektórzy mają na prawdę niezłe ceny .... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Z tym że ja dyski mogę mieć 2, mocne procki potrzeba E5520*2. Niektórzy mają na prawdę niezłe ceny .... :-) Napisz mi na maila (wmalota@php-art.pl) czego dokładnie potrzebujesz. Mogę z hurtowni ściągać HPki wiec może będę mógł coś zaproponować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach