Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2009 Jeżeli nie masz środków na Paypal, prowizja jest wtedy za kartę nie na Paypal. Taką prowizję zapłacisz wszędzie nawet w niektórych sklepach przy użyciu karty. Żadnej z naszych klientów nie zgłaszał problem z prowizją za płątność poprzez PayPal. Jednak nie widze konto moich klientów więc nie wiem czy płacą. Ja płacę poprzez konto a nie kartę bankową (mogę sobie wybrać źródło funduszy), i Paypal nie nalicza mi żadnej prowizji. Mamy jednak konto Biznesowe, nie zwykłe, więc tu mogą być różnice. Oj widzę, że Sylwek się zaczął. Masz problem z kojarzeniem. Mniejsza o to, nieważne. .. Albo ktoś inny ma te "problemy" (xD) Jeśli idziesz do sklepu, i płacisz kartą, nie pobierają prowizji. Również co miesiąc płacę za cPanela i litespeeda przez paypal (środki z CC) i pobierana jest suma widniejąca na rachunku, bez doliczania prowizji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2009 Nie wiem jak w Polsce, czasami w UK opłata jest pobrana np. jak robisz transakcję przez telefon. Wkrótce wprowadzamy płatności kartą w naszej firmie i będę rozmawiał z Managerem z banku, wtedy dowiem sie więcej. Ale dyskusja jest gorąca jak widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach