mbv 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 Witam, chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał już styczność z tą zagraniczną firmą. Firma ta ma bardzo ciekawe oferty kont reseller np. Reseller Starter o pojemności 200GB i transferze 2000GB w cenie 8$/miesiąc. Moje pytanie brzmi... czy opłaca się inwestować w takie coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 Troche za tanio... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 Strasznie tanio i musisz zapłacić conajmniej 6 miesięcy w przód. Coś za duża quota za te pieniądze. No ale to firma z USA, więc tam wszystko możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 I do tego jak dobrze czytam i rozumiem po angielsku to można stworzyć na tym resellerze 30 kont. A to bardzo mało jak na 200GB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mbv 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 Czyli lepiej dać sobie spokój z nimi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waiet 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 Oferta bardzo ciekawa i przede wszystkim tania, ale wiadomo zawsze coś musi być przy takiej cenie w tym wypadku to założenie maksymalnie 30 kont, ale to i tak wychodzi po ponad 6 GB na konto. Ale masz też 30 Day Money Back Guarantee. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 Ja bym tak w tę gwarancję zwrotu pieniędzy nie wierzył... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waiet 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 Znalazłem opinię klientów o tym hostingu - http://www.webhostingstuff.com/verified/WebHostingWorldNet.html i ogólne info http://www.webhostingstuff.com/company/WebHostingWorldNet.html zobacz, a na pewno będziesz wiedział, czy warto skorzystać z ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach