amigo1313 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 Witam Jak w temacie. mam problem potrzebuje hostingu najlepiej w UK lub Holandi. Mam kilka firm co możecie polecić? 1. hostnine.com 2 altushost.com 3. webhost.ul.net 4. www.uk2.net/ Chodzi mi o zwykły hostin nie jakieś dedyki czy cośinnego. Paramterty to miejsca żeby było z 2 GB miejsca transfer z 10 GB na miesiąc Możliwośc podpięcia z 12 domen oraz żeby było z 10 baz Jeszcze jedno przy okazji http://www.easyspace.com/web_hosting/starter_plus tu jest taki hosting w UK i na stronie nie było informacji, że tylko można podpiać 1 domenę jak można odzyskać kasę? nie chcą oddać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 Nie wiem dlaczego chcesz przepłacać, wystarczy poszukać na forum lub poprosić firmy o swoje oferty. Z tych co podałeś to ewentualnie Hostnine uk2.net Jeżeli na stronie ma opcji 30 dni grwarancji zwrotu pieniędzy, nie otrzymasz ich. Ja nie widzę czegoś takiego na ich stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amigo1313 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 Nie wiem dlaczego chcesz przepłacać, wystarczy poszukać na forum lub poprosić firmy o swoje oferty. Z tych co podałeś to ewentualnie Hostnine uk2.net Jeżeli na stronie ma opcji 30 dni grwarancji zwrotu pieniędzy, nie otrzymasz ich. Ja nie widzę czegoś takiego na ich stronie. Dzięki za informacje. Ja potrzebuje hosting w UK jak już pisałem. Właśnie te znalazłem na tym forum jak znasz tańsze i w Uk to chętnie zobacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amigo1313 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 teraz pytaanie jaką opinie ma mzone? Czy pozwala Mzone na stawianie stronek z bukmacherką czyli hazardowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waiet 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 Był kilka dni temu taki temat, gdzie jeden z użytkowników szukał hostingu pod stronę z hazardem - http://www.webhostin...one-z-hazardem/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 webhost.uk.net mogę polecić, sam się u nich od dawna hostuję, ostatnio nawet Sponsi się do nich przekonał. altushost też jest OK, ale nie ma serwerów ani w UK ani w Holandii, tylko w Luksemburgu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amigo1313 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 webhost.uk.net mogę polecić, sam się u nich od dawna hostuję, ostatnio nawet Sponsi się do nich przekonał. altushost też jest OK, ale nie ma serwerów ani w UK ani w Holandii, tylko w Luksemburgu. alust dał mi upust 15% na rok i mająw holandi i luksemburgu serwery co do tego mzone hostingu to poczytałem na forum i nie bardzo do tego chcądopłaty 50% za stronki z hazardem wiem czytalem tam wczoraj i opierałem się też na kilku firmach a jak jest z tym nine jedni odradzają inni polecają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amigo1313 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2009 ninehost to tak odpada bo nie bardzo lubieją stronki z hazardem niby pozwalają to co pozwalane jest w USA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach