Fistaszek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2009 Witam. Szukam darmowego hostingu bez jakichkolwiek reklam, z obsługą php5 i żeby działała funkcja mail(). Dysk może być jak najmniejszy bo moje pliki ważą ok 25 kb. Dostęp ftp oczywiście do tego. Może być polski, zagraniczny, byle żebym mógł z Polski to zarejestrować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2009 era.pl A tak na serio, to trochę serca w to włóż. Napisać na forum owszem łatwo . Ale wysil się, poszukaj w google i tutaj na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2009 Pod jaką stronę ? Czy to coś już działa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cfg Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2009 A jakiś hosting sms? np:. hsms.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2009 A tak na serio, to trochę serca w to włóż. Napisać na forum owszem łatwo . Ale wysil się, poszukaj w google i tutaj na forum. Co Wy macie z tym google? jedyny na rynku czy jak? Natomiast do pytania, hostingi za sms czy w miarę tanie odpadają zapewne, o ile chodzi wyłącznie o wykorzystanie funkcji mail(). Idzie pewnie albo newsletter, reklamy tudzież spam. Jakoś nie chce mi się wierzyć że to wyłącznie do np formularza.. Friko.pl sobie zobacz jak ma być za free. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z1m3k 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2009 W bplaced.net masz 2 GB miejsca, reklam brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fistaszek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2009 Oczywiście używałem google, ale ze zmęczenia napisałem na forum. Na różnych forach były posty z przed pół roku w których było napisane że hosting jest darmowy i bez reklam, a jak sprawdzałem to okazywało się że są reklamy. Te co testowałem i okazały się z reklamami, albo coś było nie tak to: ugu.pl, cba.pl, unl.pl, friko.pl, freehost.pl, nk6.pl. Oprócz tego jeszcze był właśnie 5gigs.net, ale funkcja mail() nie działała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2009 Ile tych maili przez funkcję mail() chcesz dziennie wysyłać? PS: Może lepszym rozwiązaniem będzie ujarzmienie sesji SMTP-AUTH i napisanie sobie np. funkcji mail2() która to by wysyłała maile przez SMTP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach