moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2009 poszukuję osoby/formy która udzieli mi squid'a, z tą konfiguracją, tylko do mojego użytku, tak żeby żadna inna osoba nie używała tego ip proxy. ;-) proszę o oferty na forum lub na prv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2009 Nikt Ci czegoś takiego nie da, wykup gdzieś taniego VPSa (w Stanach znajdziesz już od $5, w Polsce od kilkunastu złotych) i sam zainstaluj sobie Squida. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2009 a może jednak ktoś, oczywiście nie za darmo :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2009 a zapomniałem dodać że polska lokalizacja ma być ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2009 i frytki do tego kup vpsa i sam sobie to zrób. wątpię by ktoś ci to udostępnił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2009 przez to proxy wchodziłbym tylko na jedną stronę dziennie gdzieś 20 razy i nic więcej, więc transferu malutko ;-) dostałem już parę wiadomości na prv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach