zelu2108 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2009 Szukam serwera vps, który utrzymałby ok. 50-100 serwerów ventrilo po ok. 10 slotów każdy. Serwery byłyby pełne ok. 3h dziennie. Najlepiej, aby serwer znajdował sie w niemczech i pingi nie przekraczały 60. Możeci podac jakieś oferty? Cena - tutaj, jeśli oferta mnie zainteresuje to się dołoży. Najlepiej proszę o podawanie specyfikacji, które potrzebuje oraz firm które mi je zaoferują. Z góry dziękuję i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2009 Jedyne co wpada mi do głowy to ionic.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zelu2108 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2009 Transferu za mało. Nie musi być polski pośrednik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzyb3k 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2009 Zobacz ofertę statnet.pl. Dają dużo transferu i serwery w Niemczech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beliar 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2009 Zobacz tematy o VT w tym dziale. Podano w nich tyle firm, że spokojnie coś wybierzesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zelu2108 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2009 A ile potrzebne by było ramu żeby to postawić? To może jakąs indywidualną ofertę wybiorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beliar 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2009 Stawiasz VT 2.1? Co do specyfikacji, może być słaby proc, mało ramu ale DUŻO transferu. Sam serwer VT zużywa mało zasobów maszyny, ale wcina transfer i to całkiem nieźle Zainteresuj się ofertami zagranicznych providerów. Będzie to miało wpływ na pingi (swoją sporo polskich firm, które oferują serwery TS i VT używają zagranicznych serwerów) ale jak w europie to nie będzie źle Zobacz http://www.webhostingtalk.pl/topic/21557-tanie-zagraniczne-serwery-vps-z-duzym-transferem/ Idealne VPSY pod serwery głosowe Aż dziw że taki wielki transfer jest. Osobiście sam się przymierzam do zakupu jakiegoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zelu2108 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2009 vps4less pakiet drugi ile by uciągnął takich serwerków? Może kilka takich bym zakupił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach