Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 Witam, poszukuję taniego vps z panelem w którym sam będę mógł sobie reinstalować system. Logout oraz statnet zapomniały o tym podstawowym narzędziu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 ... w Webh.pl masz VDSmanager co za tym idzie, masz możliwość reinstalacji systemu. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 Ja mogę śmiało polecić active-hosting.pl lub ionic.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 Współpracy z webh miło nie wspominam akurat.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 A jaki jest problem w napisaniu e-maila lub zadzwonieniu do firmy z prośbą o reinstalacje systemu? Ponieważ nie mam ochoty dzwonić/pisać parę razy na dobę.. uciążliwe to zarówno dla mnie jak i dla nich.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 Współpracy z webh miło nie wspominam akurat.. Wszystkie się zmieniło... spróbuj... może dostaniesz okres testowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 W ionic.pl lub active-hosting.pl nie miałem problemów żadnych. Na ionic.pl jest VDSmanager a active-hosting.pl masz hypervm. Ceny są naprawdę niskie. W active-hosting.pl jest teraz świąteczna zniżka ;] Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 Koniecznie w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 Dobrze by było choć nie koniecznie, o ile będę miał polską obsługę techniczną.. nie znam się na tyle na technicznym angielskim by rozmawiać w tym języku o występujących problemach.. Obecnie mam 1GHz i 256 ram gwarantowane za dwadzieścia parę złotych na miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 Rozumiem, niestety nie mogę dać naszej oferty. Regulamin zabrania. Ale tak szczerze to płacisz tanio za VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szatyniak 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 http://www.ncgroup.pl/ - panel HyperVM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radoslaw 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2009 W hekko.pl rowniez masz vps z hypervm ktory zezwala na takie operacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2009 active-host.pl miałem tam VPS-a 4 miechy i szczerze mogę polecić. 24.40zł to chyba niedrogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Network Communication 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2009 @Szatyniak - w NCGROUP aktualnie nie idzie zamawiać VPSów. Wybierz Webh.pl, hekko.pl lub active-hosting.pl Witam, Proszę nie wprowadzać użytkowników forum w błąd. W ofercie nie ma jedynie serwerów opartych o OpenVZ, można natomiast przez cały czas zamawiać serwery VPS oparte o Vmware. Z poziomu panelu do Vmware można też wykonywać czynności o które pytał autor tematu. Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2010 budgetvps? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach