Krzysiek Tele 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Korzystałem z usług hostingowych jakiś już czas, ale do tej pory żadna z firm nie dawała mi satysfakcjonującej metody rozliczania świadczonych usług. Ja bym chciał powiedzieć tu ma być tyle procent, tam tyle, a tam tyle i jak mi to zapewnicie to wsio, a jak nie to spadajcie, nie płace, albo płace 1/3 kasy. Co o tym sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Korzystałem z usług hostingowych jakiś już czas, ale do tej pory żadna z firm nie dawała mi satysfakcjonującej metody rozliczania świadczonych usług. Ja bym chciał powiedzieć tu ma być tyle procent, tam tyle, a tam tyle i jak mi to zapewnicie to wsio, a jak nie to spadajcie, nie płace, albo płace 1/3 kasy. Co o tym sądzicie? Sądzimy że to świetny pomysł i dziwimy się że tak beztrosko dzielisz się nim ze wszystkimi, zamiast założyć firmę i trzepać grubą kasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 Ale % z jakich zasobów? Hosting współdzielony, vps, dedyk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 Korzystałem z usług hostingowych jakiś już czas, ale do tej pory żadna z firm nie dawała mi satysfakcjonującej metody rozliczania świadczonych usług. Ja bym chciał powiedzieć tu ma być tyle procent, tam tyle, a tam tyle i jak mi to zapewnicie to wsio, a jak nie to spadajcie, nie płace, albo płace 1/3 kasy. Co o tym sądzicie? Jak jedziesz tramwajem, też kontrolerowi mówisz zapłacę tylko za tyle procent ile wykorzystam. Czy poprostu kupujesz bilet i jedziesz? Czy nie łatwiej wybrać najmniejszy pakiet, jeśli większego nie zużywasz? W końcu 15 złotych na rok to nie majątek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2009 kosz. to jest spam. ( wielu userów, podobne wątki, jedno IP ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach