oomaster 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Witam Mam duży dylemat w wyborze firmy hostingowej. Potrzebuje hostingu na stron firmową czyli kładę duży nacisk na dostępność serwera online. Pozostałe parametry nie są wygórowane i starczy kilka GB dysku i kilkanaście GB transferu na miesiąc. Czy możecie mi zaproponować jakieś konkretne firmy z ceną max. 150zł ? Zastanawiam się nad Kei.pl bo mają dosyć miłą promocję za 150zł. Rozglądałem się w superhost.pl ale cena mnie zniechęciła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 150zł na miesiąc czy rok? Zobacz ionic.pl Jeżeli chcesz otrzymać tutaj oferty od firm dopisz stosowne "zdanie". Szczegóły : http://www.webhostingtalk.pl/topic/21574-uwaga-do-firm-hostingowych/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Wystarczy konto za 40 złotych, nie trzeba wydawać 150. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojsmol 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Witam oomaster rozejrzyj się tutaj mam u nich 2 konta pod prywatne stronki i jestem bardzo zadowolony, ostatnio jak planowali około godzinne prace techniczne na jednym z serwerów podczas których mogły wystąpić przerwy w działaniu stron to dostałem e-maila z informacją o tych pracach na ponad 24 godziny przed ich planowanym rozpoczęciem. Pozdrawiam //edit Aby otrzymać konkretne oferty od firm hostingowych musisz poprosić wyraźnie o to w swoim poście. //edit 2 Widzę, że Shk mnie wyprzedził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oomaster 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Związku z tym ,że nie mogę edytować pierwszego posta napiszę tutaj sprostowanie Firmy hostingowe mogą wpisywać w tym wątku swoje oferty lecz tylko i wyłącznie z: nazwa oferty strona firmy oferującej dany pakiet transfer miesięczny pojemność dysku cena roczna wyrażona w kwocie brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 zobacz sobie prohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Związku z tym ,że nie mogę edytować pierwszego posta napiszę tutaj sprostowanie Firmy hostingowe mogą wpisywać w tym wątku swoje oferty lecz tylko i wyłącznie z: nazwa oferty strona firmy oferującej dany pakiet transfer miesięczny pojemność dysku cena roczna wyrażona w kwocie brutto No to proszę bardzo: * nazwa oferty Pakiet podstawowy: Home * strona firmy oferującej dany pakiet http://turox.pl * transfer miesięczny 15 GB * pojemność dysku 3 GB * cena roczna wyrażona w kwocie brutto 79 złotych. Konto możesz założyć w minutę, wystarczy w formularzu podać nazwę i adres e-mail. Przez dwa tygodnie możesz testować, jak się spodoba to zapłacisz. Poza tym duża szybkość i krótkie pingi: > ping -c 4 turox.pl PING turox.pl (83.142.127.35) 56(84) bytes of data. 64 bytes from turox.pl (83.142.127.35): icmp_seq=1 ttl=55 time=12.5 ms 64 bytes from turox.pl (83.142.127.35): icmp_seq=2 ttl=55 time=12.1 ms 64 bytes from turox.pl (83.142.127.35): icmp_seq=3 ttl=55 time=11.4 ms 64 bytes from turox.pl (83.142.127.35): icmp_seq=4 ttl=55 time=12.8 ms --- turox.pl ping statistics --- 4 packets transmitted, 4 received, 0% packet loss, time 3011ms rtt min/avg/max/mdev = 11.401/12.253/12.874/0.567 ms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Tak więc: 1. Pakiet Starter 2. GlowaNET.pl 3. 16GB /mc 4. 3GB 5. 48.80 zł Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Oferta MZone Group Pakiet Hotingowy: SW2000 http://mzone.pl/sw2000.html 30 GB transferu na miesiąc ( w promocji nielimitowany) Dysk 2 GB z dowolnym podziałem pomiędzy MySQL, www, email itp. (obsługa poprzez cPanel 11PL) cena standardowa: 39 złotych/rok cena promocyjna w aktualnej promocji: tylko 27 złotych brutto / rok Support 24/7 przez cały rok (także święta): chat, ticket, telefon, email Aby otrzymać zniżkę 30%, przy składanym zamówieniu wpisz kod: 2010 Zapraszamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Zapoznaj się z ofertą pakietu MediumPack z Hekko.pl. Za 119,60 zł brutto/rok otrzymasz 4GB powierzchni i 20GB transferu na szybkim serwerze w Polsce. W razie pytań zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach