Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Witam. Wymienię skrypt 4po.pl (hostingu) na działający skrypt API dodawania użytkowników do directadmin ) Zapraszam na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nuCode 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Zgodnie z PW nadesłanym do mnie, spróbuję coś naskrobać. Dam znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2009 Napiszę taki skrypcik za 150-200zł. Pisz na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2009 Nieaktualne. Cholernie dużo sobie liczysz za 15minut roboty Dostałem kilka propozycji w granicach 20-30 złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2009 Ja mówiłem o napisaniu bogatego PA + zamówienia poszczególnych pakietów + ew. jakieś płatnościZa sam automat dodawania do PA to też 30-50zł w zależności od tego co miałby dokładnie w DA robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2009 Ja akurat pytałem o API dodawania użytkowników. Mniejsza z tym i tak już udało mi się samemu napisać Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach