cineksadki 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Witam serdecznie, poszukuję hostingu na powstające forum oparte na phpbb 3 . Obecnie forum posiada około 20 użytkowników, 1234. Jednak dopiero forum startuje i liczę w przyszłości na lepsze statystyki. Oczekuję stabilności, szybkości użytkowania forum na serwku, możliwość dodania własnej domeny, oczywiście mysql... Zastanawiałem się nad ofertą firmy firefost.pl pakietu mini . Czy myślicie , że 10 gm transferu będzie wystarczająca? Jak można obliczyć przypuszczalne zapotrzebowanie transferu dla mnie ? Proszę bardzo o doradzenie. P.S Interesują mnie tylko sprawdzone oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 10 gm transferu będzie wystarczająca? Jeśli forum jest powstające to 10G transferu na pewno Ci wystarczy na kilka miesięcy. Potem pakiet zawsze możesz zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Weź hosting w glowanet.pl, nie będziesz miał większych problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cineksadki 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Dzięki Wam. Mam jeszcze pytanie odnośnie transferu , czy użyty transfer przechodzi na następny miesiąc? Zadaję może trochę dziwne pytania ale pomimo , że szukałem do końca nie rozumiem czym jest ten transer, dlatego proszę (o ile to możliwe) o informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Dzięki Wam. Mam jeszcze pytanie odnośnie transferu , czy użyty transfer przechodzi na następny miesiąc? Zadaję może trochę dziwne pytania ale pomimo , że szukałem do końca nie rozumiem czym jest ten transer, dlatego proszę (o ile to możliwe) o informacje. Takie rzeczy na razie tylko w Erze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cineksadki 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Tak myślałem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 czy użyty transfer przechodzi na następny miesiąc? Dlaczego zużyty transfer miałby przechodzić na następny miesiąc? Tak czy siak - żaden transfer nie przechodzi na następny miesiąc. Co miesiąc dostajesz nową pulę transferu do wykorzystania. Mimo, że niektóre firmy podają transfer roczny który i tak jest rozliczany co miesiąc. To bardziej takich chwyt marketingowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Chyba chodziło mu czy NIEzużyty transfer przechodzi na następny miesiąc. Nie. Nic nie przechodzi. Nowy miesiąc - nowe odliczanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cineksadki 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Dzięki Wam. Ponieważ otrzymałem prośbę o podanie adresu do forum, którego poszukuję serwer proszę : NJSAM . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Dzięki Wam. Mam jeszcze pytanie odnośnie transferu , czy użyty transfer przechodzi na następny miesiąc? <_ zadaj mo troch dziwne pytania ale pomimo szuka do ko nie rozumiem czym jest ten transer dlatego prosz ile to o informacje.> Niestety nie przechodzi, jednak przeważnie limit trasferu jest wystarczający na każdy pakiet. Transfer to limit danych do/z Twojego konta hostingowego, który możesz wykonać na miesiąc (niektóre firmy podają transfer roczny, więc wtedy musisz podzielić to na 12 miesięcy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 http://www.moje.webh.pl/cart.php Na to Ci wystarczy pakiet mini :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach