www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2009 Kilka godzin temu (ponad 8 godzin) napisałem ofertę świąteczną naszej firmy w dziale oferty. Post został napisany zgodnie z regulaminem oraz oczekiwał na zaakceptowanie moderatora forum. Do tej pory żadnej odpowiedzi, jak i również post z naszą ofertą się nie pojawił, pomimo wizyt kilku moderatorów w międzyczasie. Czy mam rozumieć, że któryś z moderatorów usunął nasza ofertę, czy jeszcze nie zaakceptowano postu? Proszę o odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2009 Do akceptacji oczekuje jeszczę 6 ofert, w tym Wasza oferta. Trochę cierpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2009 Rozumiem, nie ma problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2009 Ja też mam podobną sytuację, a napisałem ofertę wczoraj/przedwczoraj . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2009 done. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach