^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2009 Witam Jak w temacie, potrzebny byłby mi program do wysyłania danych na FTP (albo sposób na sensowne ustawienie Total Commandera), tak, abym mógł wysyłać z prędkością > 2Mbps (nominalnie mam 7Mbps), dopiero przy wysyłaniu paru plików na raz kilkoma oknami wyciągam te 7Mbps. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2009 Spróbuj FileZilla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2009 również polecam filezilla/flashfxp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2009 Witam Jak w temacie, potrzebny byłby mi program do wysyłania danych na FTP (albo sposób na sensowne ustawienie Total Commandera), tak, abym mógł wysyłać z prędkością > 2Mbps (nominalnie mam 7Mbps), dopiero przy wysyłaniu paru plików na raz kilkoma oknami wyciągam te 7Mbps. Pozdrawiam. Zawsze tak masz ? A może to jakieś ograniczenie "per flow" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach