David Drum 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 witam, jestem ciekaw Waszych opinii o tej firmie: www.santrex.net, mimo ze firma ma bardzo szeroka i przystepna oferte nie znalazlem w polskiej sieci zadnych opini na ich temat, ja siedze u nich na vpsie (xen, niemiecke datacenter) od okolo tygodnia, problemy byly tylko przy zamawianiu serwera, musieli mi zmienic ip bo serwer nie odpowiadal, support jednak odpisuje w ciagu 2-5 godzin, jestem bardzo zadowolny z szybkosci transferu z mojego serwera, o niebo szybciej laduja sie strony niz np z serwera intovps.com z datacenter w Rumunii aktualnie maja nawet promocje: 50% taniej na wszystko poza dedykami do konca roku, nim wezme vpsa na caly rok chcialem sie Was spytac o opinie o tej firmie. dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WebtreK 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2009 Z tego co ja mialem przyjemnosc u nich hostowac vpsa to wiem ze vpsy trzymaja w serwerowni ovh chociaz moj byl tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beliar 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 Sorry za spore odkopanie tematu, jednak zrobiłem to z racji iż nie będę zakładał drugiego takiego samego a muszę coś wiedzieć. Korzysta ktoś już dłużej z usług tej firmy? Chodzi mi głównie o usługę VPS , uptime serwerów, awarie. itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach