mathac 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 Witam! Czy ktoś ma już może zaproszenia do nowej poczty gadu gadu i mógłby wysłać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 "Jednolita lista kontaktów W Poczcie GG i Gadu-Gadu" Może zalążek Jabbera? Tak serio po co kolejna poczta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBAD 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 Wow, pierwsze słyszę o tym projekcie, ale myślę, że pomysł dobry! Jeśli każdy będzie miał tworzoną automatycznie skrzynkę pocztową razem z numerem (np 279006@gg.pl) i gadu zaproponuje przyzwoite parametry to będzie świetnie. Chociaż - znając życie, z czasem gg zasypie takie skrzynki głupawymi reklamami i cały projekt zacznie ginąć w oczach. Wydaje mi się, że i tak zostanę przy gmailu : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 Kto chce zaproszenie niech wpisze się w komentarzu we wpisie http://ittechblog.pl/2009/12/22/poczta-gadu-gadu-%E2%80%93-testy-wersji-beta/ W styczniu będę rozdawał zaproszenia Poczta nie ma adresu numer@gg.pl tylko nick@gg.pl wybierany podczas aktywacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 Czyli kolejne reklamy i bzdury, tym razem na poczcie? Buah... Niech lepiej to GównoGówno ulepszą (choć pierwszym ulepszeniem byłoby wyeliminowanie reklam, więc chyba ulepszeń jednak nie będzie), a nie z komunikatora robią przewalony kombajn, a teraz jeszcze ta - pożal się boże - poczta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 Chodzi im o zarabianie kasy na spamowaniu tejże skrzynki. Zbędny bajer otoczony szumem i fajnymi grafikami. Co za pusty naród - założy taki sobie skrzynke na GG, po miechu powróci do maila na onecie a przez ten miech będzie myślał ze jest najbardziej cool na świecie... Własny serwer, domena i jest niemalże poczta idealna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBAD 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 Własny serwer + domena = poczta idealna, powiadacie? Nie do końca. Jaki by ten hosting nie był - za niego trzeba płacić. Za domenę też - raz na rok, ale zawsze. Jeśli ktoś nigdy nie miał styczności z webhostingiem/domenami - założy konto na onecie/interii i będzie się cieszył. Ja na razie trzymam się gmaila - nie muszę za niego płacić ani grosza, filtr antyspamowy działa bez zarzutu, nie dorzucają żadnych reklam w gratisie, jak chociażby onet czy wp. A czy gadumail odniesie sukces? Szerze wątpie, chociaż cały projekt nie został uruchomiony dla mas, już można wyczuć, że chodzi im o jak największy zarobek dzięki kretyńskim dopiskom dołączanym do każdej wysłanej wiadomości. Poczta nie ma adresu numer@gg.pl tylko nick@gg.pl wybierany podczas aktywacji. Szkoda, liczyłem że zrobią to w formie jabberowej. Jeśli każdy będzie miał maila w formie nicka, to wg mnie całe przedsięwzięcie lekko traci sens. Tak czy inaczej - ja z tego korzystać nie zamierzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 Ja kożystam od ponad roku z google apps, i jestem zadowolony Każdy kto myśli logicznie (jak Sponsi ) wie, że to jest stworzone tylko po to aby mieć kolejne miejsce na wciśnięcie reklam... I z tego względu (i paru innych) skusiłem się na gg pro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mathac 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2009 Wypali czy też nie to się okaże, teraz i tak mało osób przetestowało tą skrzynkę ,więc proszę nie narzekajcie zanim nie przetestujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach