www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2009 (edytowany) Witam serdecznie! W pierwszej kolejności chciałbym w imieniu firmy Najdmen złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku. Kolejna informacja, to świąteczna promocja na nowo zakupione usługi IONIC.pl; RABAT W WYSOKOŚCI 10% DLA KAŻDEGO KLIENTA RABAT OBOWIĄZUJE PRZY ZAMAWIANIU WSZYSTKICH USŁUG RABAT PRZYZNAWANY JEST NA STAŁE KOD PROMOCYJNY: 122009 WAŻNE DO: 01.01.2010 Zapraszam do zamawiania nowych usług w promocyjnej cenie. Z poważaniem, Paweł Najdek Edytowano Grudzień 21, 2009 przez Najdmen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 Ponieważ otrzymuję dużo pytań informuję, że wszystkie usługi to także: dedykowane, vps oraz licencje direct admin i certyfikaty SSL również administracja serwerami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 @Najdmen, po mimo mojej sympatii do Ciebie przesadzasz trochę. Od promocji jest dział: "Oferty" w którym to: "W tym forum firmy przedstawiają swoje oferty. Oferty domen, oferty serwerów gier.". Zaś subforum "Informacje od firm hostingowych", służy do: "W tym forum firmy zamieszczają komunikaty dotyczące ich działalności technicznej. Zabronione jest wykorzystywanie tego forum do reklamowania własnej firmy." Udzielając się na forum i dobrze znając zasady tu panujące, nie powinieneś stosować takich nadużyć. Tym bardziej, że jesteś już dość starym i doświadczonym użytkowaniem wht. PS: nie traktuj tego jako atak, na swoją firmę/osobę. Po prostu to jednorazowe zachowanie niezbyt mi się podoba, poza tym mam jak najlepsze zdanie o Tobie i Twojej firmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 Masz raczję, kosz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach