azuresky 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 Witam, bardzo bym prosila wszystkich o pomoc. a wiec: ponad miesiac czasu byłam chora i leżałam w szpitalu w tym czasie moja grupa na zajęciach tworzyła stronę i wszyscy mają ją już zrobioną w www.unl.pl prosze o pomoc w stworzeniu jej, ktos mi napisał że mogę zrobić swoją stronę normalnie w notatniku w języku html. i tyle zrobiła, zarejestrowałam się pozniej na www.unl.pl i dalej nie mam pojęcia co i jak w dodatku jestem niemieckojęzyczna, nie znam angielskiego. jestem zdesperowana, bardoz prosze o jakieś wskazówki czy cokolwiek, co mogłabym zrobić, stronę muszę zrobić do 10 stycznia, w ten piątek się dowiedziałam o tym, próbowałam wczoraj coś zrobić ale na marne, i nie wiem co dalej z góry bardzo serdecznie dziękuje i przepraszam jeśli otworzyłam ten temat nie tu gdzie potrzeba ale myślałam ze to jest dobre miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 Witam, bardzo bym prosila wszystkich o pomoc. a wiec: ponad miesiac czasu byłam chora i leżałam w szpitalu w tym czasie moja grupa na zajęciach tworzyła stronę i wszyscy mają ją już zrobioną w www.unl.pl prosze o pomoc w stworzeniu jej, ktos mi napisał że mogę zrobić swoją stronę normalnie w notatniku w języku html. i tyle zrobiła, zarejestrowałam się pozniej na www.unl.pl i dalej nie mam pojęcia co i jak w dodatku jestem niemieckojęzyczna, nie znam angielskiego. jestem zdesperowana, bardoz prosze o jakieś wskazówki czy cokolwiek, co mogłabym zrobić, stronę muszę zrobić do 10 stycznia, w ten piątek się dowiedziałam o tym, próbowałam wczoraj coś zrobić ale na marne, i nie wiem co dalej z góry bardzo serdecznie dziękuje i przepraszam jeśli otworzyłam ten temat nie tu gdzie potrzeba ale myślałam ze to jest dobre miejsce napisz na priv czego oczekujesz, jakie są wymagania strony itp. zobaczymy co się da zrobić 'zdesperowana osobo' pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 Też chętnie pomogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokd 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 nie gardź chłopakami informatykami a nie będziesz miała takich problemów Jeśli mowa o zajęciach na studiach, i to w waw, to można pomyśleć o pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach