linkojad 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2009 Gdzie tanio można dokupić do konta tanie adresy IP? Interesuje mnie np. hosting z 10 domenami i każdy inny adres IP na wyłączność a nie współdzielony z innymi użytkownikami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 Gdzie tanio można dokupić do konta tanie adresy IP? Interesuje mnie np. hosting z 10 domenami i każdy inny adres IP na wyłączność a nie współdzielony z innymi użytkownikami... Każda firma hostingowa powinna Ci to zaoferować, jednak taka opcja będzie znacznie droższa od standardu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkojad 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 Każda firma hostingowa powinna Ci to zaoferować, jednak taka opcja będzie znacznie droższa od standardu. Domyślam się. Jednak zamiast pisać do każdej wolę zapytać na forum, może ktoś już ma doświadczenie lub przedstawi po ile u niego. Ceny adresów IP bardzo zróżnicowane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 Szukasz hostingu pod zaplecze seo? Iswift oferuje z tego co pamiętam paczki niewielkich kont, każde z innym ip. No i tanio (100zł na rok za 5 adresów), bo normalnie trzeba sporo płacić za chociaż 1 ip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 Domyślam się. Jednak zamiast pisać do każdej wolę zapytać na forum, może ktoś już ma doświadczenie lub przedstawi po ile u niego. Ceny adresów IP bardzo zróżnicowane... Niestety aby firmy dawały Tobie swoje propozycje, musisz wyraźnie o to poprosić w poście. Nowy regulamin zabrania ofert przedstawianych przez firmy, tak więc abyś otrzymał "firmowe" napisz taki post. Uwaga w tematach zakazuje się składania ofert przez firmy hostingowe chyba, że autor tematu wyraźnie o to prosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 Gdzie tanio można dokupić do konta tanie adresy IP? Interesuje mnie np. hosting z 10 domenami i każdy inny adres IP na wyłączność a nie współdzielony z innymi użytkownikami... nie wiem w jaki sposób przedstawić swoją bardzo ciekawą ofertę na IP po zmianie regulaminu forum. dopisz, że czekasz też na oferty od firm, wtedy więcej osób Ci odpisze i będziesz miał większy wybór edycja: mzone mnie uprzedził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkojad 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 W nawiązaniu do nowego regulaminu... Proszę również o oferty firm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkojad 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 Witam. 1 adres ip 2 zł netto. 10 adresów ip 20 zł netto. * adresy nie współdzielone. Genialne ceny, ktoś ma podobne jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 10 adresów = 2zł../szt. 50 adresów = 1,70zł./szt. 100 adresów = kontakt płatność roczna rabat 20% ! ceny adresów dedykowanych. adresy współdzielone 70 szt. bez opłat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach