www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 Firmy hostingowe mogą oferować usługi, domeny itp. tak było w zeszłym roku, a co w tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 Według mnie lepiej żeby użytkownicy "PRO" wraz z firmami o coś licytowały Wtedy jest szansa na wyższe kwoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LiderHost.pl Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 Kiedy to będzie organizowane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 Ja mogę coś przelać pieniążków. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 moim zdaniem forma z poprzedniego roku jest najlepsza: firmy dają konta a my licytujemy. tylko że zrobić aukcje 14 dniową a nie 3 dni -jest szansa na wieksze kwoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 I pospamowac troche z reklama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach