ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2009 Ja wpłacałem na ten numer konta tak jak osoby wyżej o tym pisały. A co do odpisywania z tego co mi wiadomo Bartek gdzieś pojechał i dopiero wszystko w nowym roku będzie załatwiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2009 Ja wpłaciłem na to konto, zgłosiłem się do firmy z potwierdzeniem przelewu i dostałem shared. Odpowiedzi na maile nie dostałem ale to pewnie dlatego P.S. oficjalnie wyjeżdżam do 2 stycznia ale oczywiście pracę zabieram ze sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2009 Ja kontaktowałem się z Hekko.pl (VPS+DA) i teraz czekam aż Bartek potwierdzi im moją wpłatę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2010 Ok, widzę że część poradziła sobie sama. Teraz staram się okiełznać zamieszanie i będę potwierdzał wszystkie maile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2010 dostał już ktoś jakąś paczkę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 dzisiaj dostałem swoją paczkę obrazek ładny piękny nawet się przydał w kryzysowej chwili ale ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 doszła też 2 część paczki cały blok miał inna część moich paczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 Czyżbym coś źle zaadresował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 Dobrze dobrze ale mam tak rąbniętą pocztę że obrazek mi inny sąsiad przynosił a kubek inny sąsiad :| muszę chyba gdzieś skargę złożyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 Już myślałem, że kubek się potrzaskał, a był bardzo porządnie zapakowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 Tak było bardzo ładnie zapakowane w topgeara a obrazek naprawdę piękny matce na urodziny w sam raz ps czy jak mam już kubek koszulkę i 2 smycze to jestem fanatykiem wht ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 Nie, musisz jeszcze na rynku jakiegoś dużego miasta stanąć półnago w fontannie w tej koszulce, ze smyczami na szyi i kubkiem w ręce i krzyczeć "jestem fanatykiem wht!" dopóki straż miejska nie podjedzie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2010 również otrzymałem paczuszkę teraz będę mógł lansować się w smyczy wht Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Dzisiaj otrzymalimy z pocztą do firmy bardzo fajną niespodziankę. Jest to Podziękowanie za udział w aukcji, wysłane od Dyrektora Domu Dziecka w Chorzenicach. Bardzo dziękujemy Panu Bartoszowi za umożliwienie wzięcia udziału, w tak pięknej i szlachetnej aukcji. Oby było ich więcej .... Troche mi jednak przykro, że daliśmy tak mało ze swojej strony. Jednak to naprawimy następnym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 podobną też dziś dostałem, córka mi od razu zabrała niestety Irek, chyba każdy spodziewał się trochę innych kwot po tych aukcjach PS. fajnie poczta działa, do mnie jest ze 100 km. a do Ciebie gdzieś za (siódmy) kanał i w tym samym dniu przesyłka, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 PS. fajnie poczta działa, do mnie jest ze 100 km. a do Ciebie gdzieś za (siódmy) kanał i w tym samym dniu przesyłka, Jak tylko paczka przekroczyła granicę, to nabrała tempa btw, Bartek do mnie tez poszło :>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 podobną też dziś dostałem, córka mi od razu zabrała niestety Irek, chyba każdy spodziewał się trochę innych kwot po tych aukcjach PS. fajnie poczta działa, do mnie jest ze 100 km. a do Ciebie gdzieś za (siódmy) kanał i w tym samym dniu przesyłka, Poczta Polska działa jak nic, 1600 KM to nie lada wyzwanie dla pocztowców ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Odkopie trochę temat: Bartku, czy w tym roku też będzie taka fajna akcja?? Bo warto by było ją trochę wcześniej wpuścić w sieć a nie jak tamtym razem przed samymi świętami. Firmy zdążą przygotować oferty, a my odłożymy nieco z puli na zakupy świąteczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Jak najbardziej jesteśmy za Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Koniecznie, trzeba to już zacząć. Dzięki za przypomnienie i wszystkich zachęcam podsyłania pomysłów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 To może taka prośba od razu, jak się tym będziecie zajmować, to może warto wrzucić to w aktualności na stronie głównej, będzie to lepiej widoczne. W ten sposób więcej osób zainteresuje się tym tematem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Tym razem będzie dużo lepiej to pokazane, obiecuję. Teraz jest pytanie co najlepiej zaproponować do licytacji, mamy swoje pomysły ale chętnie wysłucham Waszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Teraz jest pytanie co najlepiej zaproponować do licytacji, mamy swoje pomysły ale chętnie wysłucham Waszych. My możemy zaoferować hosting PL/NL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 ja już mam komplet koszulkę i kubek i smycz ale czekam na coś nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach