shoot 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2009 Witam,Zamówiłem domenę na MasterNet.pl i założyłem darmowy hosting na cba.pl. W panelu cba mam: Istnieje alias www.cs-goblin.pl i mogę się połączyć przez totalcommander ale gdy chc e coś wrzucić, najprostrzą strone lub forum, na mojej stronie ciągle pisze: Przepraszamy,poprawna zawartość domeny: cs-goblin.pl w chwili obecnej nie może zostać wyświetlona.Domena utrzymywana jest na serwerach DNS MasterNET.pllecz nie została zaparkowana na serwerze wirtualnymlub czeka na przeładowanie serwera HTTPdCo muszę zrobić? Proszę o odpowiedzi bo jestem jeszcze w tym troche zielony (robiłem już strony darmowe na cba.pl i działały) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shoot 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2009 Nie, a jak ją tam skierować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2009 Nie, a jak ją tam skierować? W panelu powinieneś mieć taką opcję na przekierowania domeny, to chyba panel autorski więc trudno dokładnie to opisać. Skontaktuj się z ich supportem i poproś o dodanie przekierowania domeny jeśli nie możesz tego znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2009 Panel Klienta - Domeny - Edycja wpisów DNS: formularz "Przekierowanie WWW na adres http://" W emailu aktywacyjnym domeny jest informacja co gdzie jest oraz w dokumentacji na stronie. Ale czy forum jest supportem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach