Maq 73 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2011 Może ktoś napisać ile mniej więcej wynosi prowizja payu/platnosci.pl? Zastanawiam się nad wdrożeniem takich przelewów w moim sklepie, a niestety platforma sklepowa z której korzystam posiada jedynie integracje z payu oraz paypal. Do tego na stronie payu nie chwalą się wysokością prowizji tylko proszą o kontakt :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2011 bodajże 2,8% na start. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2011 +0.30zł od każdej transakcji, jak dobrze pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Zapoznaj się z platnosci-online.pl wypłacają w ciągu paru dni i nie mam z nimi poblwmów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vilgefortz 75 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Zapoznaj się z platnosci-online.pl wypłacają w ciągu paru dni i nie mam z nimi poblwmów wow ale sukces ... platnosci,pl wypłaca codziennie bez żadnej łaski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 nie wiem o co ci chodzi ale jak dla mnie to dobry wynik w porównaniu do takiego dotpay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
licytujkasepl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2011 Panowie, czy na podstawie Waszych doświadczeń możecie mi wskazać systemy płatności, które umożliwiają odesłanie do klienta wpłaty dokonanej poprzez przelew/transfer bankowy online. Innymi słowy, ile istnieje systemów, które pośredniczą nie tylko w przyjmowaniu wpłat, ale także w wypłacaniu kasy użytkownikom? Pozdrawiam i witam na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach