Antos 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Witam. Dnia 11.12.09 zamówiłem domenę i opłaciłem ją przez dotpay więc od razu przelew został zaksięgowany. Pisałem maile do: bok(małpa)hitme.pl bok(małpa)hitme.net.pl marek(małpa)hitme.pl wysyłałem też zgłoszenia w supporcie i na pw do użytkownika marekxbx ale niestety do tej pory nie dostałem odpowiedzi i domena wciąż nie została aktywowana. Szczerze odradzam tą firmę. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Nie ma dnia żeby nie było postów od ludzi którzy coś kupili, opłacili i nie dostali... serio, z tą firmą nie jest za dobrze ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antos 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 no właśnie jest bardzo źle... i nic się nie da z tym zrobić ;/ nie wiem co robić myślę że już nie aktywują tej domeny bo po prostu mnie oszukali... i czują się bezkarni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 A czy domena została zarezerwowana po wpłacie? Czy jest nadal wolna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antos 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 jest nadal wolna nie wiem czemu ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Jak jest wolna to zarejestruj gdzieś indziej i poproś o zwrot pieniędzy, myślę że to chyba najlepsze rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antos 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2009 prosiłem o zwrot pieniędzy ale nie odszymalem ich ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2009 ile kosztuje zamówienie nowej domeny? 10-20zł? hmm... ja bym to olał i zamówił w konkretnej firmie i szybko (póki domena jest wolna). Chcesz domenę w rzetelnej firmie? To mogę ci polecić: masternet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2009 prosiłem o zwrot pieniędzy ale nie odszymalem ich ;/ To nie jest duża kwota, nie że broniłbym ich, ale poprostu nie warta zabawy. Weź domenę w promocji gdziekolwiek, i czekaj na zwrot, może w końcu zwrócą po przeczytaniu tych postów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2009 dokładnie, zarejestruj np w Masternecie. No niby nie dużo te 10-20 zł, ale koledze chodzi o stosunek do klienta i uczciwość firmy, ale chyba jej brak w tym momencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2009 dokładnie, zarejestruj np w Masternecie. No niby nie dużo te 10-20 zł, ale koledze chodzi o stosunek do klienta i uczciwość firmy, ale chyba jej brak w tym momencie Nie wypada mi się wypowiadać na ich temat jako konkurencja, tak więc zachowam komentarz dla siebie. Ostatnio jest głośno o nich, tyle mogę napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2009 Zauważyłem, że sie coś dzieje z nimi. Można powiedzieć, że ta firma trafia na czarną liste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antos 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2009 i tak zrobię zmienię firmę i będę oczekiwał zwrotu.. pozdrawiam i dzięki ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2009 Witam, aktywacja domen przez ostatni tydzień wydłużała się, jednak każdy użytkownik dostał ją z dużą gratyfikacją. Nasza firma przeszła duże modyfikacje a o tym wkrótce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 Antos, otrzymałeś już swoją domenkę? I jakie to gratyfikacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2009 Ale to że firma przechodzi zmiany nie zwalnia chyba z obowiązku informowania klientów o ewentualnych problemach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach