wisla 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Witam Posiadam serwer dedykowany w ovh http://www.ovh.pl/produkty/superplan_mini.xml Kiedyś zamówiłem do niego dodatkowe adresy ip i teraz płacę co miesiąc 300zł. Teraz chyba już z dodatkowych ip nie można zrezygnować, a mi one nie potrzebne dlatego chciałbym zmienić serwer dedykowany na inny. Najlepiej żeby cena była w graniach 200-300 zł ale aby ten serwer był nieco lepszy od obecnego, czasami zdarza się że w godzinach największego ruchu strona się długo wczytuje. Zależy mi też aby można było serwer opłacać co miesiąc i aby nie było opłaty instalacyjnej. Czy wogóle można coś takiego znaleźć? Z góry dzięki za pomoc. Aha miesięcznie strona potrzebuje jakieś 150-200 GB transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Jaka lokalizacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisla 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Najlepiej w Europie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach