bastek 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Jak w opisie, jak taka ramke mozna zrobic w css?, bo nie moge nigdzie znajesc. Z gory dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ark. 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Naucz korzystać się z google - http://www.google.pl/search?rlz=1C1CHMB_plPL338PL338&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=wlasna+ramka+css PS. to nie forum webmasterów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Jak w opisie, jak taka ramke mozna zrobic w css?, bo nie moge nigdzie znajesc. Z gory dzieki Wsadź ten formluarz do div-a o jakiejś tam nazwie, a potem w css: .nazwadiva { border: 2px dotted #50505 } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Dzieki guziec, wlasnie o dotted mi chodzilo. ark. - wiem, ze nie jest to forum o webmasterce, ale moglbys pouczyc sie wiecej z polskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Dzieki guziec, wlasnie o dotted mi chodzilo. Tylko pamiętaj, ze w przeglądarkach będzie to różnie wyglądało, będzie to linia kropkowa lub kreskowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach