hoole 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Cześć, moje pytanie dotyczy ofert firm hostingowych. Czy znacie taką z którą można się "dogadać", i stworzyć u niej własną ofertę? Obecnie jestem w No-1.pl który praktycznie nie ma supportu, albo to zlewają albo nie wiem... Mam dość fajne warunki dogadałem się z poprzednim właścicielem, teraz po przejęciu jestem na tych samych warunkach. Problem w tym że proszę się o małą pierdółkę jaką jest zwiększenie limitu importu pliku w myAdmin, niestety zero jakiegokolwiek odzewu. Nie mam jakiś specjalnych życzeń, ważne aby udało się stworzyć konto z limitem transferu minimum 100GB miesięcznie, co do baz i kont pocztowych, zaledwie kilka wystarczy. Miejsce na serwerze to ok 1GB, całkowicie wystarczy. Ważne aby można było też zmienić taki plan, i dokupić na stałe transfer. jeśli znacie dobrą firmę, z normalnym adminem z którym można się dogadać to proszę pisać. Serwery w Polsce lub za granicą, byle nie USA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Z webh.pl bez problemu się dogadasz ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 U nas też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Praktycznie z każdym się dogadasz co do wymogów Ja korzystam indywidualnej oferty u ovhost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2009 Cześć, moje pytanie dotyczy ofert firm hostingowych. Czy znacie taką z którą można się "dogadać", i stworzyć u niej własną ofertę? Obecnie jestem w No-1.pl który praktycznie nie ma supportu, albo to zlewają albo nie wiem... Mam dość fajne warunki dogadałem się z poprzednim właścicielem, teraz po przejęciu jestem na tych samych warunkach. Problem w tym że proszę się o małą pierdółkę jaką jest zwiększenie limitu importu pliku w myAdmin, niestety zero jakiegokolwiek odzewu. Nie mam jakiś specjalnych życzeń, ważne aby udało się stworzyć konto z limitem transferu minimum 100GB miesięcznie, co do baz i kont pocztowych, zaledwie kilka wystarczy. Miejsce na serwerze to ok 1GB, całkowicie wystarczy. Ważne aby można było też zmienić taki plan, i dokupić na stałe transfer. jeśli znacie dobrą firmę, z normalnym adminem z którym można się dogadać to proszę pisać. Serwery w Polsce lub za granicą, byle nie USA. Każda firma zaoferuje Ci coś takiego, podpisz że prosisz firmy o oferty, napewno będziesz miał ich pełno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach