Antos 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2009 Witam. Zamówiłem serwer www i domenę w hitme dnia 11-go grudnia. Serwer został aktywowany od razu a domena do tej pory na statusie oczekującym. Próbuje się skontaktować z hitme ale nie odpowiadają na żadne maile! Proszę o pomoc co mam teraz zrobić ? Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2009 Może piszesz z maila którego nie mają w panelu klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antos 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Pisze z maila z którego poszło zamówienie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antos 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 co mam zrobic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Możesz napisać PW do usera marekxbx Ostatnio popularne jest napisanie Opini (zazwyczaj negatywnej), wtedy BOK reaguje natychmiast. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antos 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 to nic nie daje ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach