drajvver 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2009 Cześć. Mam do Was pytanie. Czy da się poznać, na którym Kimsufi stoi ten IP/Rewers? 94.23.236.133 "ks308284.kimsufi.com" Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2009 I frytki do tego? (wybacz, nie wytrzymałem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2009 I frytki do tego? (wybacz, nie wytrzymałem) Spoko, nie jestem "miszczem" administracji i po prostu pytam. Co do systemu to już sam do tego doszedłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2009 sprecyzuj o co ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2009 jak chcesz się pośmiać, to idź na czat, a jak pytałeś poważnie, to chodzi mi o to, czy da się poznać, który z tych serwerów http://kimsufi.pl/ jest na tym IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2009 Ha, śnisz A co? Chcesz sprawdzić czy kolega ma oby napewno takiego Kimsyfa, jakiego sobie wymarzył? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2009 N3T5kY muszę przyznać, że od kiedy "założyłeś" działalność stałeś się dość taki... no nie wiem jak to nazwać, bo w sumie nie chcę nic złego powiedzieć, ale coś tak jakby.. "zbyt dumny"... "jest super, jestem miszczem i w ogóle" - chyba jeszcze na to za wcześnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ark. 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2009 N3T5kY muszę przyznać, że od kiedy "założyłeś" działalność stałeś się dość taki... no nie wiem jak to nazwać, bo w sumie nie chcę nic złego powiedzieć, ale coś tak jakby.. "zbyt dumny"... "jest super, jestem miszczem i w ogóle" - chyba jeszcze na to za wcześnie? Ku woli ścisłości, nie on, a jego mama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2009 N3T5kY muszę przyznać, że od kiedy "założyłeś" działalność stałeś się dość taki... no nie wiem jak to nazwać, bo w sumie nie chcę nic złego powiedzieć, ale coś tak jakby.. "zbyt dumny"... "jest super, jestem miszczem i w ogóle" - chyba jeszcze na to za wcześnie? Nie wiem, nie zastanawiałem się nad tym, czy czuję się dumny z tego co robię czy też nie. Jeśli uraziłem drajvvera, to przepraszam Jednak, na logikę - to niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2009 Nie wiem czy dobrze zrozumialem, chcesz wiedziec jaki tam jest OS ? Hardware ? Czesto gesto idzie poznac po wartosci TTL jaki system na serwerze siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2009 Nie wiem czy dobrze zrozumialem, chcesz wiedziec jaki tam jest OS ? Hardware ? Czesto gesto idzie poznac po wartosci TTL jaki system na serwerze siedzi na 99 % chodzi mu o model kimsufa.. i7 2t czy moze quad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2009 A nie łatwiej zadzwinić/napisac ticket do supportu i poprosić o te dane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2009 A nie łatwiej zadzwinić/napisac ticket do supportu i poprosić o te dane? Nie mają obowiązku odpowiedzi na to. Ale mogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2009 System już dorwałem po tym, że nie mają skonfigurowanych 404 i wszytko pisze w nich . A co do serwera, to jestem ciekaw, bo jest tam OTS na (podobno) 700 osób, gdzie przy 600 playerach nie ma lagów i jestem ciekaw, czy ten Celek jest w stanie uciągnąć taki serwer. Czysta ciekawość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2009 pierwsze i7 zapewne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach