drajvver 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2009 Witajcie. Mam pytanie - gdzie najlepiej (w granicach PL) zakupić VPSa, na którym można by było postawić ok. 700 slotów VT? Będzie to kilka serwerów z racji tego, że będą one dedykowane dla różnych gier (OTS, Metin, WOW, CS 1.6/1.5/CSS) z różną jakością dźwięku od 11khz do 44khz. Więc można liczyć, że duża ilość transferu będize potrzebna. Ktoś ma jakieś propozycje w rozsądnych cenach (miło by było tak w granicach 50zł/mies)? Jeżeli jakaś firma ma ofertę mieszczącą się w moich wymaganiach - chętnie się z nią zapoznam Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2009 Za 50 zl miesiecznie, to mozna hostowac u firmy oferujacej vt pisz na pw ewntualnie - Na tyle slot wystarczy nawet najmniejszy vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2009 ewntualnie - Na tyle slot wystarczy nawet najmniejszy vps Tak, ale nie z np. 50GB transferu - nie da się, próbowałem już wyliczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2009 Zobacz może oferte http://statnet.pl/vps/root-vps-m.html Napisz ile mniej więcej transferu potrzebujesz, jak już próbowałeś wyliczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2009 Ten VPS ze statnet powinien wystarczyć. Wyszło mi jakieś 220GB z tego co pamiętam - wszystko jest zależne od ilości osób online i kodeków użytych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2009 Tak, ale nie z np. 50GB transferu - nie da się, próbowałem już wyliczać A wybacz zapomniałem o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach