comands 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2009 Witam mam taki problem z domeną. Co trzeba zrobić żeby strona działała nie tylko jako www.jakasstrona.pl ale również jako jakasstrona.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2009 Pamiętaj o dopisaniu ServerAlias www.domena.tld w konfiguracji Virtualhost Apacza EDIT: Nie bo PO CO podać jaki panel i w ogóle jaka jest z tym wszystkim sytuacja... kolejny wątek-tragedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2009 Witam mam taki problem z domeną. Co trzeba zrobić żeby strona działała nie tylko jako www.jakasstrona.pl ale również jako jakasstrona.pl Hm, korzystasz może z PLESK'a ? Przekierowywałeś dopiero DNS ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
comands 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2009 Hm, korzystasz może z PLESK'a ? Przekierowywałeś dopiero DNS ? Z direct admin korzystam a strona już ze 2 tygodnie jest na dnsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2009 Może mi się zdawało ale jeśli chodzi o problemy z domenami konieczne jest podanie nazwy domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2009 comands: klik Mateusz: Zgadza się, tylko tamten zapis jest umieszczony w "Administracja serwerów > Serwery DNS", a jak widać ludzie tworzą nowe tematy gdzie popadnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach