Gość netknowing Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2009 Mimo że K2 jest sporą firmą nie znalazłem na tym forum opinii o hostingu jakim dysponuje. Jest to coś zupełnie nowego , opcja głównie dla komercyjnych rozwiązań z zapewnioną 99,99% dostępnością w umowie. Nowoczesny działający w technologii chmury więc i ekologiczny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2009 Piszesz o k2.pl, k2host.pl czy k2hosting.pl? : ) I na pewno nie masz z nimi nic wspólnego? : P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me_love_u 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2009 Znam jednego człowieka w K2Internet. Nie miałem pojęcia, że oferują również hosting. Jeśli to nowa oferta, którą będą prowadzić podobnie jak swoje „marketingowe” usługi, to można być pewien dwóch rzeczy – ten hosting będzie: - Kosztowny. - Dobry. Kosztowny nie musi oznaczać „drogi”. Mam raczej na myśli dolny poziom cen usług. Dostosowany do klienta "korporacyjnego" ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość netknowing Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2009 Chodzi mi o K2 Internet, jest dostawcą nowej usługi hosingowej, o której można więcej poczytać na http://k2hosting.pl/default.aspx otrzymałem od K2 możliwość przetestowania usługi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mr Marcel Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2009 Witam, szukałem serwera dla mojej stronki i też obecnie testuję usługi hostingowe w K2 Internet, na chwilę obecną jestem zadowolony z ich usług i nie widzę potrzeby szukania dalej, zwłaszcza gdy teraz czas ucieka szybciej, a tu już święta prawie. Apropos świąt to zachęcam do pieczenia ciastek z mojej strony, obecnie jest na test.k2.pl w ramach testów: przepisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vilgefortz 75 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2009 Marcel z jakiej ich uslugi korzystasz ? Na stronie nie ma zadnej oferty, ale jest form zapytania: Hosting zarządzany dedykowany Hosting zarządzany VMware (wirtualizacja) HA (High availability) i DRC (Disaster recovery center) Usługi Saas Zarządzanie i monitoring Cloud & utility computing Sadzac po tematyce strony i zblizajacych sie swietach musi to byc Hosting zarządzany dedykowany z infrastrukturaHA (High availability) ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mr Marcel Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2009 Ja poprosiłem K2 Internet o serwer postawiony na systemie operacyjnym FreeBSD, i chciałem przetestować loadbalancery. Ale powiem Ci, że trafiłeś niemalże w dziesiątkę. HA tez mnie interesuje, dostałem możliwość monitorowania dostępności strony w sieci. Coś w stylu tych statystyk strony co w google są dostępne. A tak w ogóle to jestem twórcą i chciałem pokazać moje dzieło . ( pieczmy ciastka ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach