Luke4U 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Cześć ... bardzo proszę o podpowiedź w temacie jak ustawić child nameserver w panelu WHM. Problem wygląda tak, że mam konto reseller z podpiętą moją domeną i chciałbym, żeby każda parkowana kolejna domena wskazywała na DNSy ns1.mojadomena.pl ns2.mojadomena.pl Dziękuję, Luke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 whm = cpanel ? Administrator hostingu może przypisać ci nameserwery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luke4U 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 WHM-WebHostManager Właśnie otrzymałem od administratora hostingu następującą informację: "Create a child nameserver for your reseller domain 'mojadomena.pl' in your domain management panel and enter the ip of ns1.yyyyyyy.com and ns2.yyyyyyy.com" i dlatego pytam jak ten child nameserver utworzyć .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Raczej nie będziesz miał możliwości samodzielnego ustawienia, musisz poprosić swojego administratora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach