tobi223 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2005 Witajcie nie wiem czy moze to juz bylo na forum szukalem ale nie znalazlem, kiedys jeszcze do listy dorzucilem kogos z sync.pl ostatnio robnilem porzadki i ku mojemu zdziwieniu w statusie zobaczylem serwer bedzie w poniedzialek jor.pl moze ktos z was bedzie tym zainteresowany pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2005 Witajcie nie wiem czy moze to juz bylo na forum szukalem ale nie znalazlem, kiedys jeszcze do listy dorzucilem kogos z sync.pl ostatnio robnilem porzadki i ku mojemu zdziwieniu w statusie zobaczylem serwer bedzie w poniedzialek jor.pl moze ktos z was bedzie tym zainteresowanypozdrawiam Niezłe mają hasło: "Your hosting - jor.pl". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziku 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2005 jor.pl to na 99% reseller w pnth.net. Holders Contact object: data restricted - byc moze pozniej sie to zmieni.. Ale czy to kolejny atak sync ? :-) nie wiadomo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 4, 2005 dziwne ze dns wskazuja na pnth.net http://dnsreport.com/tools/dnsreport.ch?domain=jor.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smartpointer 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2005 polecam lekturę działu Wyjaśnienia 09.08.2005:[...]Sytuacja ta została spowodowana, pomyłką szanownych panów z serwerowi The Planet w USA. Nasz serwer zostało omyłkowo sformatowany. Straciliśmy wszystkie dane naszych klientów. [...] 26.08.2005:[...]w każdym razie, serwerownia The Planet, nie była winna wyłączeniu serwera. Wina leżała po naszej stronie, a właciwie niekompetentnego wspólpracownika. [...] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2005 Witam, niechcący trafiłem na ten temat i aż mi się gorąco zrobiło. Nie wiem czemu "tobi223", miał mnie zapisanego jako "kogoś z sync.pl" (szczególnie, że jak wszyscy wiemy sync.pl prowadziła jedna osoba) ,ale zapewniam, że Jor.pl z Sync.pl nie ma nic wspólnego. Z tego co pamiętam sync.pl znikneło w sieci około licpa-sierpnia, My działamy ofocjalnie działanym od czerwca, a na własnym serwerze od 1,5 miesiąca. Tak jak słusznie zauważono przez jakiś czas, Jor.pl było na koncie w pnth.net, ale była to tylko przejściowa sytuacja. Na chwilę obecną, wszystkie konta z Jor.pl są na Niemieckim serwerze, a aktualny uptime wynosi 99,781 %. Na przyszłość, prosiłbym o upewnienie się, co do tak poważnych zarzutów, bo przez taki temat można niesłusznie zniszczyć opinie o danej firmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach