endrju 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Witam, Szukam hostingu pod forum klasowe (liceum) oparte na skrypcie PHPBB by Przemo. Oto moje oczekiwania: - Duża pojemność (ok. 10 GB, aby móc wrzucać duże pliki) - Transfer miesięczny bez większego znaczenia, min. 5-10 GB/miesiąc - Wysoki uptime - Atrakcyjna cena! Proszę o poradę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waiet 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Określ jaka to ma być ta atrakcyjna cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ownede 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Polecam Ci GłowaNet.pl. Pakiet MEDIUM będzie w sam raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Jaki ruch? Ile postów? Ilu użytkowników? Jakie mody zainstalowane / włączone? Jakie widełki cenowe? PS: Nie, to nie jest przesłuchanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
endrju 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2009 Ruch nie jest duży bo to tylko forum klasowe. Liczba użytkowników i postów też. Najbardziej chodzi mi o stabilność i pojemność serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBAD 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2009 Szukam hostingu pod forum klasowe (liceum) oparte na skrypcie PHPBB by Przemo. (ok. 10 GB, aby móc wrzucać duże pliki) - Transfer miesięczny bez większego znaczenia, min. 5-10 GB/miesiąc Jeśli można wtrącić... na grzyba Ci 10gb pojemności na forum klasowe? Jesteś pewny, że nie wyolbrzymiasz swoich potrzeb? GlowaNET.pl - zajrzyj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waiet 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2009 Kolega endrju wyraźnie wspomniał, że ma zamiar wrzucać tam duże pliki dlatego potrzebuje do tego celu 10 GB. Ja osobiście polecam Cal.pl obecnie korzystam z ich usług i jestem zadowolony, dobry kontakt itd. Najlepszy pakiet dla twoich wymagań to Ace Extra 20 GB pojemność i 100 GB miesięczny transfer za 129 zł rocznie, ew. jeżeli za duża pojemność to niższy pakiet 5GB pojemność/20GB transfer za 79 zł rocznie (cenny netto). Waiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cracked 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2009 Nie bierz cal.pl, bo na forum ludzie opisują niezłe perypetie z domenami w firmie Cal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2009 Sam prowadziłem kiedyś tam, takie forum. Na początku jest większy ruch ale 20/30 osób to max. To co wyżej czyli GlowaNET.pl, inne moje typy: neteasy.pl; hekko.pl; vipower.pl; linuxpl.com (który sobie chwalę przy forach za dużą tolerancję obciążeniową ze strony administratorów ) co do c*l przeżyłem trochę ekscesów z domenami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach