rok1978 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2009 https://ppd.pl/sportsport.pl aktualna cena 1220zł wystawiam FVAT, a licytowana cena jest ceną brutto. Koniec aukcji we wtorek 15grudnia o 20.00. Zapraszam do licytacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2009 Masz też może SportSporSportSport.pl? Taka jest mi akurat potrzebna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2009 Masz też może SportSporSportSport.pl? Taka jest mi akurat potrzebna. Niedlugo, beda posty typu sprzedam allegroallegro.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2009 Masz też może SportSporSportSport.pl? Taka jest mi akurat potrzebna. Masz nieprawdopodobne szczęście, bo taka jest chyba jeszcze dostępna do rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2009 Cena jest zabójcza. Jeszcze ten kit, że niby ktoś licytuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
interson 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2009 Cena jest zabójcza. Jeszcze ten kit, że niby ktoś licytuje Aukcje na PPD.pl to nie Allegro. Posiadają pełną weryfikację. Gdy domena nie zostaje opłacona dług trafia do windykatora. Z drugiej strony domeny są utrzymywane w PPD.pl, więc licytujący również ma pewność, że domena po opłaceniu zostanie mu przekazana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2009 Aukcje na PPD.pl to nie Allegro. Posiadają pełną weryfikację. Gdy domena nie zostaje opłacona dług trafia do windykatora. Nikt nie powiedział, że sprzedający jest tego świadomy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rok1978 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2009 Dziękuję wszystkim za komentarze. Dziś o 20.00 koniec aukcji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rok1978 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2010 wczoraj klient oplacil domene i nastąpila zmiana abonenta. Pozdrawiam noworocznie wszystkich niedowiarkow ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach